Loodgieterswerk

Heeft u last van last van een lekkage? Of heeft uw badkamer, toilet of verwarming een onderhoudsbeurt nodig? We helpen u er graag mee. We lossen snel de lekkage voor u op op korte termijn. Het is onze missie om zo snel mogelijk en gericht te werk te gaan, zodat u niet te lang last heeft van onvoorziene gebeurtenissen. We weten als geen ander hoe vervelend het is als uw kraan niet meer werkt of er een lekkage in uw woning bevindt.

Waar kunt u bij ons voor terecht?

– Montage kraan;

– Montage bad / (bad)meubels;

– Verhelpen van lekkages;

– Onderhoud verwarming / CV ketel.

We helpen u graag bij het verhelpen van lekkages en eventuele onderhoudsbeurten. Rousseau Renovatie is gevestigd in Maastricht en heeft jarenlange specialisatie en ervaring in loodgieterswerk.

Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Neem contact op met ons

 

U kunt telefonisch of via mail onze werkzaamheden aanvragen. Natuurlijk kunt u ook het offerteaanvraagformulier invullen op onze website. Uw contactgegevens zijn nodig zodat wij u kunnen bereiken. We gaan discreet met uw gegevens om. Uw contactgegevens worden nooit verstrekt aan derden. Tevens maken wij graag een afspraak met u om tot een betere prijsindicatie te komen. We staan klaar voor particulieren en bedrijven door heel Limburg.

We zijn altijd bereid om uw wensen te bespreken en/of u te adviseren hierbij.

We zijn u graag van dienst.

 

Contactgegevens

Rousseau Renovatie
T: 06 – 39 49 37 92
E: contact@rousseaurenovatie.nl
6225 BD Maastricht, Limburg