Keuken renovatie

Bent u op zoek naar een vakkundige partner voor uw keukenrenovatie in Limburg? Rousseau Renovatie staat voor u klaar. Of het nu gaat om uw keuken te repareren of helemaal klaar te maken voor de keukenboer: alles is mogelijk.

Soms moeten er aanpassingen in de keuken worden gedaan, door bijvoorbeeld nieuwe (inbouw)apparatuur. We bedenken een passende oplossing voor elke keuken. Als u uw keukenrenovatie laat uitbesteden bij vakkundige professionals, neemt uw huis in waarde toe. Een keukenrenovatie is daarom ook een goede optie als u bijvoorbeeld uw huis wilt gaan verkopen.

Wat zit er inbegrepen bij een keuken renovatie?

– Sloopwerk;

– Stucwerk;

– Schilderwerk;

– Tegelwerk;

– Plaatsen van leidingen en eventuele elektra.

 

Wat kost een keuken renoveren?

In de meeste gevallen kost een keukenrenovatie minder dan een nieuwe keuken. We komen graag langs om een offerte op maat te maken. De prijs van een keukenrenovatie hangt af van de volgende factoren:

  • Uw specifieke wensen
  • De grootte van de keuken
  • De te vervangen apparatuur

Nadat wij uw wensen hebben geïnventariseerd kunnen wij een eerlijk advies geven. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Neem contact op met ons

 

U kunt telefonisch of via mail onze werkzaamheden aanvragen. Natuurlijk kunt u ook het offerteaanvraagformulier invullen op onze website. Uw contactgegevens zijn nodig zodat wij u kunnen bereiken. We gaan discreet met uw gegevens om. Uw contactgegevens worden nooit verstrekt aan derden. Tevens maken wij graag een afspraak met u om tot een betere prijsindicatie te komen. We staan klaar voor particulieren en bedrijven door heel Limburg.

We zijn altijd bereid om uw wensen te bespreken en/of u te adviseren hierbij.

We zijn u graag van dienst.

 

Contactgegevens

Rousseau Renovatie
T: 06 – 39 49 37 92
E: contact@rousseaurenovatie.nl
6225 BD Maastricht, Limburg