Aanbouw

Bent u op zoek naar een vakkundige partner voor een aanbouw in Maastricht? Rousseau Renovatie staat voor u klaar. Of het nu gaat om het aanbouwen van een garage of extra ruimte: wij helpen u er graag mee.

Soms heeft u een bepaalde visie voor uw huis om het uit te breiden. Er komt een extra hobbykamer bij, gezinsuitbreiding of u wilt graag wat meer ruimte creëeren. Een aanbouw betekent vaak ook een hogere waarde voor uw huis. Onze specialisatie ligt naar renoveren ook bij verbouwen, het vormt namelijk één geheel. We weten als geen ander hoe veel tijd een verbouwing in beslag kan nemen, daarom vinden we het belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt en voldaan wordt aan uw belangen. 

Wat verstaan wij onder verbouwingen?

– Aanbouw aan huis;

– Overkapping;

– Extra garage;

– Een extra ruimte in uw huis;

– Zolder.

Kortom: huurt u ons in? Wij ontzorgen u volledig. U hoeft niet extra op zoek te gaan naar een stukadoor, tegelzetter of een schilder. We helpen u graag. Rousseau Renovatie is gevestigd in Maastricht.

Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Neem contact op met ons

 

U kunt telefonisch of via mail onze werkzaamheden aanvragen. Natuurlijk kunt u ook het offerteaanvraagformulier invullen op onze website. Uw contactgegevens zijn nodig zodat wij u kunnen bereiken. We gaan discreet met uw gegevens om. Uw contactgegevens worden nooit verstrekt aan derden. Tevens maken wij graag een afspraak met u om tot een betere prijsindicatie te komen. We staan klaar voor particulieren en bedrijven door heel Limburg.

We zijn altijd bereid om uw wensen te bespreken en/of u te adviseren hierbij.

We zijn u graag van dienst.

 

Contactgegevens

Rousseau Renovatie
T: 06 – 39 49 37 92
E: contact@rousseaurenovatie.nl
6225 BD Maastricht, Limburg