Badkamer renovatie

Bent u op zoek naar een vakkundige partner voor uw badkamer renovatie in Maastricht? Rousseau Renovatie staat voor u klaar. Of het nu gaat om het inbouwen van uw nieuwe meubels of alle leidingen aan te leggen: alles is mogelijk.

Soms moeten er aanpassingen in de badkamer worden gedaan, door bijvoorbeeld het verplaatsen van de leidingen. We bedenken een passende oplossing voor elke badkamer. Als u uw badkamer renovatie laat uitbesteden bij vakkundige professionals, neemt uw huis in waarde toe. Een badkamer renovatie is daarom ook een goede optie als u bijvoorbeeld uw huis wilt gaan verkopen. We helpen u om uw volledige badkamer te renoveren en leveren hierbij professioneel loodgieters-, stuc- en schilderwerk.

Wat zit er inbegrepen bij een badkamer renovatie?

– Sloopwerk;

– Stucwerk;

– Schilderwerk;

– Tegelwerk;

– Plaatsen van (bad)meubels;

– Bestellen van eventuele meubels en benodigdheden;

– Plaatsen van leidingen en eventuele elektra;

 

Kortom: huurt u ons in? Wij ontzorgen u volledig. U hoeft niet extra op zoek te gaan naar een stukadoor, tegelzetter of een schilder. We helpen u graag. Rousseau Renovatie is gevestigd in Maastricht.

Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Neem contact op met ons

 

U kunt telefonisch of via mail onze werkzaamheden aanvragen. Natuurlijk kunt u ook het offerteaanvraagformulier invullen op onze website. Uw contactgegevens zijn nodig zodat wij u kunnen bereiken. We gaan discreet met uw gegevens om. Uw contactgegevens worden nooit verstrekt aan derden. Tevens maken wij graag een afspraak met u om tot een betere prijsindicatie te komen. We staan klaar voor particulieren en bedrijven door heel Limburg.

We zijn altijd bereid om uw wensen te bespreken en/of u te adviseren hierbij.

We zijn u graag van dienst.

 

Contactgegevens

Rousseau Renovatie
T: 06 – 39 49 37 92
E: contact@rousseaurenovatie.nl
6225 BD Maastricht, Limburg