ONDERHOUD

Heeft u bijvoorbeeld een loodgieter nodig? Voor bijvoorbeeld bepaalde onderhoudsbeurten in uw badkamer? Dan staat Rousseau Renovatie voor u klaar in Maastricht.

Wat voor onderhoud bieden wij aan?

Of het nu gaat om een lekkage, een kapotte kraan of u wilt dat er specifiek ergens naar gekeken wordt, wij staan voor u klaar. Dat betekent dus ook dat u ons makkelijk kunt opbellen om zowel een kleine als grote onderhoudsbeurt. We adviseren u hier ook bij en lossen graag uw probleem voor u op.

Als u het prettig vindt, denken wij graag met u mee over bepaalde zaken. Als u iets niet meer vertrouwd of u denkt dat er iets vervangen moet worden, zullen wij u hierin adviseren. Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn twee eigenschappen die wij bezitten en vinden het daarom belangrijk om deze eigenschappen te uiten naar de klant toe. Tevens zullen wij met u nadenken over eventuele vraagstukken en streven wij ernaar om deze vraagstukken altijd zo goed mogelijk op te lossen.

Meer weten over onderhoud?

Denkt u dat uw huis of bedrijfspand een onderhoudsbeurt nodig heeft? We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen en een offerteaanvraag invullen, maar onze voorkeur gaat altijd uit naar een afspraak, zodat wij een betere prijsindicatie kunnen inschatten.